Bilimbo Háza Hűvösvölgy

OM azonosító: 203294

2013 szeptemberétől 10 hónapos kortól fogadjuk a gyerekeket Hűvösvölgyben, Montessori környezetben, családi házban, ősfás kerttel. Pliccs-Placcs festős foglalkozás, Sajtkukac mozgásos program, sütős-főzős délelőttök, mesekerti foglalkozások, szülinapi zsúrok, nyári táborok, Bilimbos mini program kúszó-mászó kicsiknek 10 hónapos kortól. Hitvallásunk, hogy a mozgás, felfedezés, szabad kezdeményezés örömét minden kisgyermek életébe be kell építeni, hogy az önálló tevékenykedés boldoggá és kiegyensúlyozottá tegye. Hétvégén és délutánonként pedig lehet nálunk szülinapi bulit is szervezni. 

Elérhetőség

Bilimbo Hűvösvölgy a Hidegkúti út 90/A. alatt található ősfás, óriáskertes családi házban. 2 családi napközi fogadja az érdeklődőket 2 szinten.

 

 

 

 

 

Bemutatkozó videónk

Tematikus programjainkkal sok szeretettel várunk minden kisgyermeket!

Montessori módszer

Fő hitvallásunk Mária Montessori gyermekközpontú pedagógiai módszere. A gyerekeket az önállóságra neveljük, szeretettel, tisztelettel fordulunk feléjük.

 

 

 

Születésnapok

Sok szeretettel várunk Bilimbo Hűvösvölgyben tematikus szülinapi programjainkon.

Bilimbos Törpök
10 hónapos kortól

10 hónapos kortól várjuk a kicsiket egyéni beszoktatással, igény szerinti étkezéssel, alvással, kúszó-mászó, gyerekeknek kialakított környezettel, simogatós programmal.

 

 

 

Kutyás Montessori csoport
2,5-5 éves gyerekeknek

Kutyás Montessori csoportot indítottunk 2015 szeptemberétől.

Dokumentumok

A Bilimbo Hűvösvölgy Montessori Óvoda alapdokumentumai.

Ár, szerződési feltételek

Bilimbo Házában szeptembertől augusztus végéig tart a nevelési év. 

 

 

 

Heti rend, napirend

Foglalkozásaink, játékaink mindig az aktuális tematikához kapcsolódnak. Határozott heti és napirend szerint telnek mindennapjaink.

 

 

 

 

 

Kutyasimogatós fejlesztő program

Rendszeresen ellátogatnak hozzánk a Neo Magyar Segítőkutya Egyesület Alapítvány terápiás kutyái.

 

 

 

Lovaglás

Már a legkisebbeknek is!
A lovacskák házhoz jönnek.

 

Úszás

Szakképzett oktatók foglalkoznak velünk kis csoportokban. Vízhez szoktatás már 1,5 éves kortól.

Sütés-főzés gyerekekkel

Hűvösvölgyben rendszeresen sütünk a gyerekekkel, hétköznaponként, a szülinapi zsúrokon és a nyári táborok keretein belül.

Gyermek kronobiológia

Milyen érzés lenne egy olyan intézményben tudni a gyermekét, ahol nem csak szükségletei szerint látnák el, hanem figyelembe vennék az adott tulajdonságait, képességeit is, vagyis hogy miben mennyire terhelhető?

Képgaléria

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció, az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után.