Cím: Bilimbo Naphegy, 1016 Budapest, Nyárs utca 3.

Telefon: +36 1 225 1419

Kis ovisainkkal rendszeresen készítünk projekt munkákat, amikből kiállítás is készül a lépcsőházban vagy a csoportszobában.


Ha szeretnél hasonló kreatív foglalkozásokon részt venni, akkor várunk szeretettel Pliccs-Placcs táborainkba idén nyáron!

 

Budapest by Bilimbo Kids

Bilimbo Naphegy és a Living Gallery közös kiállítást szervezett, melynek témája a város, mint minket körülvevő, mindennapunkat átszövő környezet a gyerekek szemével. A projektsorozat első állomásaként a gyerekek Budapest izgalmas épületeit, lakóházait „építették”, tervezték meg, és mutatták be az ő szemükön keresztül.

A projektről és az alkotás folyamatáról részletes információk itt olvashatók.

Az összeállított városmakett kiállításra került elsőként a Living Gallery-ben, majd Bilimbo Naphegyen a Lépcsőház Galériában.

A gyerekeket a közös munkában Bálind Éva, a Szilva csoport óvónénije inspirálta és vezette. 

Megtekinthető: 2016. május 23-ától

Pipacsmesék

Pipacsmesék a Szőlő Csoportosok tollából. A képekhez felhasznált technikák: ragasztás, szórás, tépés, festés.

Megtekinthető: 2013. április 22-től

A varázsló kertje

"A varázsló kertje" címmel 2 hétig voltak láthatóak a Szőlő csoportos gyerekek műalkotásai Bilimbo Naphegy Lépcsőház Galériájában. Minden egyes alkalommal segítségünkre volt egy varázsló, aki elvezette a gyerekeket egy mesés, színekkel, formákkal teli világba. Felhasznált anyagok: gombok, papírfecnik, gyufa, hurkapálca, szívószál, fonál, spárga, DVD lemez. Alkalmazott technikák: festés, ragasztás, montázs, kollázs, rajzolás.

A gyerekeket a közös munkában Bálind Éva, a Málna csoport óvónénije inspirálta és vezette. 

Ünnepélyes kiállítás megnyitó: 2012. május 15. 16:30

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció, az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után.