Kis NyelvÉsz foglakozások

Minden nap 10 perc játék, mondókázás a gyümölcsevés után, és szerda délelőtt 
15 perces játékos foglalkozás.

Mindannyiunk fejében él bizony egy kis nyelvész, ami nem másért dolgozik, mint hogy a külvilágból érkező hangokat értelmezze, így előállítva a beszédértést, ami az egyik legfőbb alappillére a nagybetűs életnek. Mivel segíthetjük a munkáját? Ahogy testünk fejlődését vitaminokkal, így a nyelvi fejlődésünket különleges gyakorlat-vitaminokkal segíthetjük, erősíthetjük.

Szakképzett óvónénijeink ezen a területen is figyelmet szentelnek gyermekeitekre és játékosan segítjük, támogatjuk nap mint nap az ide járó bilimbós gyerekek beszédértését az életkori sajátosságoknak megfelelően.

A feladatok a korai nyelvi érést, gondolkodást, matematikai alapképességek fejlesztését és készségszintűvé válását célozzák játékos, jól variálható formában, a gyerekek számára érdekes, motiváló tematika mellett.

Munkatársainkat Bokor-Bacsák Györgyi, sok éves tapasztalattal rendelkező szomatologopédus, gyógypedagógus, szakmai háttérországunk támogatja. Segítségével a bilimbós óvónénik folyamatos továbbképzésben részesülnek, a dalok, mondókák, játékok változatossága érdekében.
 

Ajánlott oldalak, cikkek, videók, ha szeretnél elmélyülni a témában:

Szomatolopédia - Bokor-Bacsák Györgyi oldala

Egy-kétéves kisgyerekek beszédfejlődése, beszédfejlesztése (Felicitász)

Megkésett beszédfejődés (Családinet)


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum