Pliccs-Placcs kézműves foglakozások

A Bilimbo Házában a művészeti nevelés áthatja mindennapjainkat, de különösen a Pliccs-Placcs kézműves napunkon mutatunk be hétről hétre újabb, látványos technikákat a gyerekeknek. Tematikánkat beleszőjük a kézműveskedésünkbe, és így még jobban megértik a gyerekek a héten tanultakat (pl. színek tematika - zöld szín - használjuk pici kis ujjainkat, és zöld színű bazsalikommal szórjuk meg a falevél alakú kartonformát).

Sokat gyurmázunk, festünk, pöttyözünk, maszatolunk, ujjal, ecsettel, dugóval, kézzel, lábbal, és nyomkodunk szivaccsal, zöldségekkel.

Célunk, hogy a bilimbós gyerekek kreativitása, szépérzéke és kézügyessége hétről hétre növekedjen és mindig új, érdekes és szép élménnyel legyenek gazdagabbak. Fontosnak tartjuk, hogy mindig olyan remekművek készüljenek, ahol a gyerekek kreatívan tevékenykedhetnek. Ahhoz, hogy tudjuk tartani a minőséget, kis csoportjainkban 2 pedagógus maximum 4 gyermekkel foglalkozik egyszerre.

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum