Sajtkukac

Kis Tornász komplex mozgásos program

Immár 9 éve jelen van a bilimbós mindennapokban a Sajtkukac mozgásfejlesztő programunk, mely 2018 szeptemberétől külső, luxusminőségben felszerelt fejlesztő tornatermi látogatásokkal is kiegészül. A bilimbós kicsiket a BHRG központ Erdőalja úti modern fejlesztő központjába szállítjuk jól felszerelt busszal. A foglalkozásokra mindig 2 óvónénink kíséri és segíti a gyerekeket.

A játékos TSMT  tornával olyan helyzeteket teremtünk a kicsiknek, ahol megmutathatják, hogy milyen ügyesen rendezik össze kezeiket, lábaikat, milyen gyorsan és biztonságosan oldanak meg mozgásos feladatokat, mert ezek azt is megmutatják, hogy mennyire jól működnek az érzékeik, milyen erős a figyelmük és az emlékezetük. Mi, akik a Bilimbóban dolgozunk, nagyon hiszünk ennek a magyar módszernek a rendkívüli prevenciós és fejlesztő hatásában.

Nagy örömünkre a Bilimbo Óbudára járó gyerekek részesei lehetnek egy egyedi, állandó, javító tornának, amely segítségével megvalósul a részképességek megerősítése, javítása, és még boldogabb, kiegyensúlyozottabb gyermekek szárnyainak erősítése, hogy igazán biztos alapokkal indulhassanak majd neki a nagybetűs ovis életnek.


A TSMT tornával az alábbiakon lehet segíteni:

alvászavar
aszimmetria a két testfél között
dührohamok
eltérő izomtónus (hipotónia, spazmus)
éretlen beszéd
feladathelyzetekből való kiszállás
gyenge  egyensúlyérzék
kötődési zavarok
megkésett mozgásfejlődés
agresszió

harapás
nehéz megnyugtathatóság
nehezített szabályelfogadás
nem akar együttműködni
nem fogad szót
nem tud játszani
rövid figyelmi idő
szerepjáték megjelenésének hiánya
tartós táplálkozási nehézség
tiltás meg nem értése / be nem tartása


Kis Tornász foglalkozás a BHRG központban:

  

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum