Divattábor

Bilimbo Naphegyen, 6-10 éveseknek

Divattáborunk egy olyan izgalmas hetet kínál a gyerekeknek, mely nemcsak megismerteti őket a híres divattervezőkkel (Giorgio Armani, Ralph Lauren, Calvin Klein, Coco Chanel, Stefano Gabbana és még sokan mások...), különleges ruhákkal, kiegészítőkkel, hanem próba és kihívás elé állít mindenkit, aki készen áll arra, hogy valamit létrehozzon, megtervezzen és azt felvállalja, viselje a mindennapokban. Ez a hét tökéletes arra, hogy a gyerekek önbizalmat kapjanak a szakmai tudás mellett és meglássák azt, milyen izgalmas és jó dolog saját magunknak ékszert kreálni, egyedi fejdíszt készíteni és ruhát tervezni vagy éppen meglátni magunkban a jövő divatdiktátorát.

A 2018. nyári tábor részletes tematikája itt olvasható!

Napirendünk és ellátás: Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint kisebb kirándulásokat teszünk a környéken (Czakó utcai sportpálya, Tabán, tematikus játszóterek). Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek. A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink igen széles kínálatával. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

2018. július 9-13.

Ára: 33 000 Ft/hét

 

 


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum