M2 Hetedhét Kaland gyerekhíradó

2017. június 9.

Az M2 gyerekhíradója, a Hetedhét Kaland forgatott Bilimbo Naphegyen a Terka könyvek írójával, Hohol Ancsával és illusztrátorával, Boris Julival. Mesét olvastunk, és beszélgettünk a Terka-mesékről, kinek melyik könyv a kedvence, kivel történt már hasonló dolog, mint Terkával az egyes történetekben. Nagyon élveztük a forgatást!

   

24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

2017. április 20-23.

24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon bábokkal meséltük el Sárkányfi történetét, amit Bíró Szabolcs: A sárkány, aki nem akart aludni című mesekönyve ihletett. Bíró Szabolcs könyvének főhőse olyan, mint a kis ovisok: kíváncsi, nyughatatlan és nagyon édes. A kis gézengúz nyakába veszi az erdőt és találkozik jó pár érdekes állattal. A bábelőadás mellett számos újdonság, dedikálások és játékok vártak a látogatókra Bilimbo Naphegy és a Manó Könyvek közös szervezésében.

  

23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

2016. április 21-24.

23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon közös meseolvasással, bábozással és izgalmas kézműveskedéssel vártuk az ovisokat és a kisiskolásokat a Terka Könyvek és a Bilimbo Háza közös szervezésében. Életre keltettük a Terka és a mandulakaland, valamint Terka és Gyurmuki a városban című meséket, készítettünk Terkás és bacis öltöztetőbabákat, majd közösen megformáltuk Gyurmukit, igazi gyurmából.


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum