Bilimbo Házában a gyerekeké a főszerep. Fontos számunkra, akik itt dolgozunk, akik nap mint nap együtt vagyunk velük, hogy igényes környezettel, igényes foglalkozásokkal segítsük fejlődésüket.

Mária Montessori pedagógiája határozza meg elsősorban nevelési elveinket, melynek részeként már bölcsis korban óriási hangsúlyt fektetünk az önállóságra, a művészeti nevelésre, az egészséges étkezésre és a mindennapi levegőzésre.

A hét napjait mindig más foglalkozás hatja át. Montessori foglalkozások, bábozás, mesélés, Sajtkukac tornás-mozgásos foglalkozás, Pliccs-Placcs kézműves foglalkozás, Bilimbos zenés nap stb., és kéthetente sütünk a gyerekekkel.

Tematikus programjainkban nagy szerepet kapnak a meghívott vendégek, ismertebb szakmák képviselői. Így járt már nálunk repülőgép pilóta, vakvezető kutya, csellista, katona, mentőautó, motoros rendőr, és még sorolhatnánk...

Naphegyen fejlesztő és kreatív különfoglalkozások széles kínálatából választhatnak a gyerekek saját érdeklődéséhez és igényeihez igazodva. Van nálunk játékos angol, sakk, gyermekjóga, gyermekbalett, úszás és a téli időszakban korcsolyaoktatás is.  Hűvösvölgyben pedig kutyasimogatós foglalkozásokra, lovagolni és úszni járhatnak a gyerekek.

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum