Angol

Áprilistól, csütörtökönként

Játékos angol foglalkozás, sok mesével, dallal, mondókával. Kati sokat használja a Montessori játékainkat, kreatív, mesés feladatokkal ismerteti meg a gyerekekkel az angol nyelvet.

 

Pörgő-Forgó táncfoglalkozás Borival

Áprilistól, szerdánként

Ízelítőt kapnak a gyerekek többféle táncműfajból, főleg a modern- és kortárstánc elemeiből és örömeiből! Minden nap újabb táncmozdulatokkal, gyakorlatokkal ismerkedünk meg. Közösen alkotunk mini-koreográfiákat is, amik attól lesznek különlegesek, hogy a csapat mozdulatai és érzelmei fogják alkotni. A legfontosabb, hogy a gyerekek megtalálják az örömöt a mozgásban, a táncban és a közös alkotásban. Önkifejezést és együttműködést tanulunk a tánc varázsának segítségével!

Korcsolya a Steps on Ice SE-nél

Téli időszakban, 8 hetes turnusokban, igény szerint

A Steps on Ice SE-t Elek Attila olimpikon jégtáncos indította útjára 2010-ben. Náluk a gyerekek megtanulhatják az alapokat, korizhatnak csak hobbiból, de jó helyen vannak akkor is, ha igazi versenyző sportolóvá szeretnének válni.

Helyszín: Oxygen Wellness Sportközpont

www.facebook.com/stepsonice/

 

Úszás a Buborék Úszóiskolában

Péntek délelőttönként, igény szerint, 8 hetes turnusokban

A MOM Sport Uszodában a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő, lehetőségekhez mérten homogén csoportra osztva, tapasztalt, szakképzett, jó hangulatú úszóoktatóktól sajátítják el az úszás tudományát. A gyerekeket jól felszerelt busz szálltja az oviból a helyszínre. 

www.buboreksport.hu

 


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum