Nagyon szépen köszönöm, hogy a tegnapi napot a Bilimbóban tölthettem ???? egy csoda volt! S nekem egy örök emlék lett!

Hála van bennem, hogy a 4 gyerekemnek ebben lehetett része (bruttó ;D) 14 éven keresztül. ❤️

Viki

 

 

 

 

 

Drága Kata, Szofi, Évi, Betti, és mindenki a Bilimboban!

Nagyon nagyon köszönöm mindazt, amit tőletek kaptunk. Elérzekenyülök most, hogy elkezdek írni nektek. Öröm és melegség van bennem, meg sok szomorúság is, hogy ettől a biztonságos fészektől, intézménybe járásunk első fontos állomásától búcsúzunk.

Jó volt nálatok kezdeni ezt az utat. Kata, drága Kata, jó volt az első otthonos mondatokat váltani telefonon, jó volt aztán találkozni, a nyitott, fényes tekintetedbe nézni. Tudtam, hogy Lilike jó helyre kerül. Jó volt érezni a támogatásodat az első időszak bukdácsolásánál. Pontosan arrafelé a döntés felé tereltél, amit belül én is éreztem, hogy érdemes pár hónapot várni még.
Szofi, Évi, veletek is rengeteg pillanatot őrzök. Például a mosolyotokat, amivel Lilit fogadjátok, a csilingelő hang, amivel angyalkának szólítod őt, Szofi... Visszajön egy kép most. A beszoktatás első napjaiban ismerkedtem épp az érzéssel, hogy a kislányomat egy picit el kell engedni, hogy ő majd másokkal tölt hosszú órákat, ijedten kukucskáltam a Málna csoport lengőajtaján. Aztán láttalak, Szofi, ahogy Lilit dajkálod, hozod, viszed, zsebedben a másik üveg, és teljesen ráhangolódsz erre a picike lényre. Megnyugodtam.

Aztán láttalak titeket, Évi, Szofi, bábozni, énekelni együtt, és egyszerűen már attól jó kedvem lett, hogy éreztem, ti mennyire élvezitek ezt az egészet, gyerekekkel lenni, megmutatni neki az élet apró és nagyobb csodáit, azt, hogy mindenben örömöt lehet találni.
Ennek az együtt töltött évnek számomra több csúcspontja is van, amelyek miatt a Bilimbo még inkább megdobbantja a szívemet. Az Altatok párnakoncert nálatok olyan élmény, amelyet ritkán élek meg, és ehhez kellett annak a térnek az áramló, szeretettel teli energiája, a ti jelenlétetek, figyelmetek. Meg amikor anyák napjára az ajándék mellé leírtad Szofi azt, amit Lilivel kapcsolatban érzel, hát attól is nagyon meghatódtam.

Szeretem a Bilimbo sokszínűségét, gazdagságát, a külföldi tanárokat, a színházba járást, az apák napi bulit, az anyák napi bulit, a süteménysütést, azt, hogy festéskor nagy pólókat adtok a gyerekekre, a témákat, az emailen átküldött mondókagyűjteményt, a festményeket a falakon, az ottani könyveket, zenéket, és mindenekelőtt titeket, drága odadó nők, akik ezeknek a piciknek adják a szívüket-lelküket.

Nagyon köszönöm. Remélem, még találkozunk!
Sok-sok szeretettel:
Palya Bea

 

 

 

 

 

Kedves Bernadett!

Nagyon szépen köszönöm a szombati közreműködésüket, nagyon nagyon jól sikerült a zsúr. A nagy meleg ellenére nagyon kellemes hűvös maradt végig a terem és a terasz illetve a kert is fantasztkus volt. Minden szülőtől kapom folyamatosan a visszajelzéséket, hogy mennyire jól érezték magukat a gyerekek.

Köszönöm szépen a kolléganője közreműködését is, nagyon kedves és segítőkész volt, maximálisan meg voltunk mindennel elégedve.
További sok sikert és jó munkát kívánok Önöknek!

Köszönettel: Pintér Katalin

   

 

 

 

 

Kedves Marika, Imelda és Kati!!

Nagyon köszönjük a pizsipartit, Adri áradozott róla, és minden nap ilyet szeretne!!:)
Annyira élvezte, hogy itthon folytatni kellett délután a bulit, újraélte a tegnapi dolgot.:) Mondta, hogy cuki volt a pizsamátok,:), hogy megkapta a fehér pizzadobozból a pizzát:),és a pizzamotor:) vitte ki, hogy jó helyen aludt, minden rendben volt:)
És azt mondta, hogy "hálás vagyok érte"!!!

Még egyszer köszönjük szépen a fáradozásotokat!!!

Both család

 

 

 

 

 

Szia Kati!

Csak gondoltam megírom, hogy Eszter ügyesen beilleszkedett az új csoportjába Kanadában. De ami miatt írok, hogy a Nálatok tapasztalható érzés, ahogy a "mi" óvónéniink fordulnak a gyerekekhez nagyon hiányzik. :) Itt is kedvesek, de az a melegség, és "puhaság", ahogy ők a gyerekekhez nyúlnak az nincs máshol. :) Innen is pusziljuk őket.

Üdv,

Valló Andi

 

 

 

 

 

Kedves Bilimbo Csapat,

Köszönjük, hogy Lili az elmúlt heteket veletek tölthette. Első látásra beleszerettünk a hűvösvölgyi Bilimboba (mi szülők és a gyerekünk is) és a gyakorlatban is minden épp olyan szuper volt, ahogy elképzeltük. Bár nagyon messziről jártunk be hozzátok, megérte és nem bántuk meg.

Köszönjük Berninek, hogy szívvel, lélekkel vezeti ez a bölcsödét, ezzel vett le minket azonnal a lábunkról.

Köszönjük Annának a hihetetlen kedvességét és végtelen türelmét, Évinek a jókedvét, humorát és a játékos angol órákat, Marika néninek a figyelmességét és Szilvinek, hogy szorul szóra úgy gondolkodik és beszél a gyerekekről és a gyereknevelésről, ahogyan mi magunk is! És persze külön köszönet Panninak és Füge kutyának! :)

Jó tudni, hogy van ilyen hely ma Magyarországon.

Nagyon sok további sikert kívánunk nektek, reméljük, látunk még benneteket és drukkolunk, hogy az óvodát is meg tudjátok nyitni.

Zsófi, Csanád, Lili, Emma

 

 

 

 

 

Kedves Bilimbo!

A képek szuperek, a zenei anyag pedig nagyon megható!! Azt hiszem ez nem csak a fotósnak köszönhető (aki előtt egyébként le a kalappal, hisz elkapni a gyermeki pillanatokat nem is olyan egyszerű:-)), hanem annak az őszinte szeretetnek és boldogságnak, ami minden képről árad és ez leginkább Nektek köszönhető!! Számomra nagy megnyugvás, hogy Kristóf Veletek tölti a napjait, mert tudom, hogy jó helyen van! Ezt igazolja az a kiegyensúlyozottság, ahogy minden nap haza jön. Egy biztos én is szeretnék nálatok gyerek lenni!! :))

Nagyon köszönöm Kristóf nevében is ezt a sok törődést, mókát és kacagást!!

Csak így tovább Bilimbo!!:-))))))))))))

Anton Márti

 

 

 

 

 

Kedves Berni!

Még csak most jutok oda, hogy megköszönjem Nektek, de kiemelten is Anyukádnak, hogy azt a csoda mikulás csomagot kreáltátok, horgolásostul, sütistül, csengettyűstül, mandarinostul. Micsoda gondoskodás. :)

Meg belegondoltam, hogy Anyukád ezek szerint vagy 16 db fél pár zoknit horgolt meg az utóbbi időben. Gondolom, ő volt... Hát fogadja őszinte csodálatomat érte, még 1 is nagy teljesítmény lett volna. Örök emlék lesz, el fogom tenni h mindig eszünkbe jusson. :))))

Sok puszi érte, köszönjük:

Athéné

 

 

 

 

 

Kedves Kati,

lelkes hírlevél és Bilimbo rajongóként, részemről tökéletesen elégedett vagyok a programokkal és kezdeményezésekkel. Nagyon köszönöm a farsangi képeket, bevallom még meg is könnyeztem, olyan szépek.

A márciusi sok gyurmázás Larának biztosan nagyon tetszeni fog majd!

Köszi,

Fehér Kata

 

 

 

 

 

Szia!

Ma jutottam el a postára és megkaptam a képeket! :-) Köszönöm!!! 
Nagyon klasszak!!! :-)
Olyan jó volt mind a két tábor! Nagyon sokat segített Emma szocializációjában (végre örömmel ment gyerekek közé! ). 
Nagyon tetszettek a Hüvösvölgyi óvó nénik, a környezet és minden!
Remélem, jövőre még nem növi ki Emma és megint ilyen szép nyári 1-2 hetünk lehet. Nekem is nagy könnyebbség volt, hogy nyugodtan hagyhattam valahol a gyereket és nem rágódtam azon egész nap, hogy jól van-e, kap-e eleget vizet stb...

Az utaláshoz szükséges infókat még várom!
Így tovább! köszönünk mindent!

Emma és Claudia

Szép napot kívánok!

Csercsa Claudia

 

 

 

 

 

Kedves Bilimbo!

Úgy alakult, hogy a héten még sem jutottam el személyesen a Bilimbo Házba.

Így most ezúton szeretnék köszönetet mondani azért a sok-sok jóért, szeretetért, jó kedvvért, ölelésért, amelyet Tőletek kapott Lujzi és Mikes és azért az oda figyelő, és törődő mindennapi különleges foglalkozásért, amit élvezhettek a Bilimbo Házban.

Szép nyarat, jó pihenést és kikapcsolódást Mindenkinek,

Jáki Monika (Lujzi és Mikes anyukája)

 


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum