Varázslók és boszorkányok –
mágikus mesetábor

3-5 és 5-8 éveseknek

Nem viccelünk, tényleg varázsolni fogunk. Ha seprűvel érkeztek, tegyétek le a járgányotokat a bejárati seprűparkolóban! Ezen a héten készítünk szülőbűvölő receptes könyvet, egy napra átváltoztatjuk Bilimbo Házát Harry Potter varázslóiskolájává. Megismerkedünk az álmos könyv főbb szimbólumaival és péntekre mindenki hazaviheti saját varázspálcáját is.

Bilimbo Naphegyen:
2024. augusztus 5-9.

Bilimbo Hűvösvölgyben: 
2024. július 8-12. és 2024. augusztus 21-23. (3 nap) 

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket, majd minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a gyerekek igényének, szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása illetve elfogyasztása, vetélkedők, bábozás, Montessori és szabad játékok következnek.

A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek, játszhatnak Montessori eszközeink széles kínálatával is. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum