Szakácsok és konyhatündérek –
sütős-főzős tábor

3-5 és 5-8 éveseknek

Ezen a héten nemcsak hogy megtanulunk a gyerekekkel tojást törni, habot verni, cukrot, lisztet és mézet kimérni, hanem megismertetjük a gyerekekkel az öt elem konyhát is: víz, tűz, föld, fém és fa elem. Minden elemmel egy napig foglalkozunk, játékos mesés formában. Bemutatjuk az adott elem jellemzőit és közösen is készítünk valamilyen hozzá illő finomságot, például a tűz napon gyümölcsmandalát, a föld napon pedig isteni csokitortát.

Idei téma: Az 5 elem

Bilimbo Naphegyen:
2024. július 29–augusztus 2.

Bilimbo Hűvösvölgyben: 
2024. június 24-28. és 2023. július 22-26. 

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket, majd minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a gyerekek igényének, szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása illetve elfogyasztása, vetélkedők, bábozás, Montessori és szabad játékok következnek.

A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek, játszhatnak Montessori eszközeink széles kínálatával is. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

Ráhangoló videó

   

   

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum