Hurrá, iskolás leszek! tábor

Montessori szemléletű játékos iskola-előkészítő tábor

Bilimbo Naphegyen, 5-7 éveseknek

Minden nap egy izgalmas területet dolgozunk fel, sok-sok játékkal, mesével és kézműveskedéssel. Hétfőn praktikus ismereteinket bővítjük, cipőt és masnit kötünk, cipzározunk, asztalt terítünk és sütünk egy csoki tortát, miközben gyakoroljuk a mérőedények használatát és tojást is törünk. Kedden az érzékelésfejlesztéssel foglalkozunk, irányokkal, formákkal ismerkedünk. Szerdán a számok varázslatos világa vár minket, csütörtökön betűket simogatunk és homokba rajzoljuk a nevünket. Pénteken pedig kozmikus ismereteinket bővítjük, mert megismerkedünk a főbb földrészekkel, bolygókkal.
Gyere velünk erre az izgalmas kalandra!

2022. augusztus 8-12.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Ráhangoló videók

   

   

   

   

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum