Lovagi torna és tündértánc –
kreatív drámatábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Ha szereted a lovagokról és tündérekről szóló történeteket, és szívesen eleveníted fel a régi legendákat, meséket különleges lényekről, mesebeli sárkányokról, beszélő kövekről és éneklő fákról, akkor itt a helyed! Készítünk lovagi rostélyt, királylányos fejdíszt, megismerkedünk lovagi tornák szabályaival, főzünk sárkánybűvölő varázsitalt és meghallgatjuk, mit üzennek nekünk a kövek és a fák.

Bilimbo Naphegyen: 2024. június 24-28.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket, majd minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a gyerekek igényének, szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása illetve elfogyasztása, vetélkedők, bábozás, Montessori és szabad játékok következnek.

A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek, játszhatnak Montessori eszközeink széles kínálatával is. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum