Picasso és barátai

Bilimbós kis művészek tábora

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Ha szeretsz festeni, alkotni bármiből, ami csak a kezed ügyébe kerül, töltsd velünk ezt a nyári hetet! Itt megismerkedhetsz nagy festők híres képeivel, a színek világába is elkalauzolunk, megtanulva az alapszínek és a színkeverés minden csínyját-bínyját. A héten nemcsak beszélgetünk világhírű festőkről, de a róluk megszerzett tudásunk sajátkötésű kis füzetünkbe is lerajzoljuk. Sok időt töltünk a szabadban, mandalát építünk zöldség, gyümölcs segítségével, és ha a sok elfoglaltság mellett időnk engedi, még a Nemzeti Galériába is ellátogatunk!

2022. július 11-15.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Ráhangoló videók

   

   

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum