Kis Tudós kísérletezős tábor

3-5 és 5-8 éveseknek

Ezen a héten nagyon sok szeretettel várjuk a kis tudós palántákat Bilimbo Naphegy titkos laboratóriumába! Különleges mesékkel, rejtélyekkel és sok-sok izgalmas kísérlettel készülünk. A helyszín olyan titkos, hogy ennél többet el se árulhatunk!... Péntekre mindenkinek lesz kis titkosírás füzete, a kísérletekben résztvevő kis tudósok pedig kitüntetéseket kapnak. Már nagyon várunk titeket!

Bilimbo Naphegyen: 2024. július 15-19.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket, majd minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a gyerekek igényének, szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása illetve elfogyasztása, vetélkedők, bábozás, Montessori és szabad játékok következnek.

A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek, játszhatnak Montessori eszközeink széles kínálatával is. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

Ráhangoló videók

   

   


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum