Montessori kisállatos tábor –
valódi kisállatokkal

3-5 és 5-8 éveseknek

Ezen a héten tényleg minden az állatokról fog szólni. Készítünk kis kutyahatározó könyvet, megismerjük a hangyák titkos életét, megtanuljuk a mamaállatok és kicsinyeik nevét, az állathangok felismerését. A hét során sokat fogunk Montessori eszközökkel tevékenykedni, megmérjük, hogy melyik állat ugrik nagyobbat, hogy melyik kontinensen lakik a tigris és a hiúz, pénteken pedig állatolimpiát rendezünk.

Bilimbo Naphegyen megismerkedünk Szundi gekkóval, Bucka teknőssel és Csiguszékkal, akik egy csiga család.

Bilimbo Hűvösvölgyben pedig választható lovaglási lehetőséget kínálunk, és más meglepetésállatokkal (pl. tengerimalac, kutyus) várunk benneteket a héten.

Bilimbo Naphegyen: 
2024. július 8-12.

Bilimbo Hűvösvölgyben:
2024. július 15-19. és 2024. augusztus 12-16.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket, majd minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a gyerekek igényének, szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása illetve elfogyasztása, vetélkedők, bábozás, Montessori és szabad játékok következnek.

A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek, játszhatnak Montessori eszközeink széles kínálatával is. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum