Montessori örökmozgó játéktábor

3-5 és 5-8 éveseknek

Ez a tábor az önfeledt móka, a vidám játékok, a barátkozás és nevetés hete! Főként azoknak ajánljuk, akik szeretik a meséket, furfangos fejtörőket, izgalmas szerepjátékokat és társasjátékokat. Gyere velünk erre az izgalmas kalandra!

Bilimbo Naphegyen: 2024. augusztus 12-16.

Bilimbo Hűvösvölgyben: 2024. augusztus 26-30.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket, majd minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a gyerekek igényének, szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása illetve elfogyasztása, vetélkedők, bábozás, Montessori és szabad játékok következnek.

A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek, játszhatnak Montessori eszközeink széles kínálatával is. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum