Pliccs-Placcs – kis művészek alkotótábora

3-5 és 5-8 éveseknek

A színek hatással vannak ránk, mindennapjainkra. Különböző színek más-más hangulatba keríthetnek minket, érzelmeinket így vagy úgy befolyásolhatják. Ezért fontos, milyen színekkel vesszük körbe magunkat, milyen színekben öltözködünk.

Ezen a héten ötféle színnel foglalkozunk, melyek érzelmi hatását saját bőrünkön tapasztaljuk, változatos módon ismerkedünk meg velük, sokat kézműveskedünk, színcápásat játszunk, kísérletezünk és ötletelünk együtt. Mindenki elmondhatja, milyen színű ruhát szeret hordani és miért, a divatot és a reklámot is szóba hozzuk, és felfedezzük milyen színnek mi is a szerepe. A színeket elemek szerint is osztályozzuk, és megnézzük, melyik tartozik a fa, a fém, a víz, a föld és a tűz csoportjába.

Bilimbo Naphegyen: 2024. július 22-26.

Bilimbo Hűvösvölgyben: 2024. július 29 - augusztus 2.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket, majd minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a gyerekek igényének, szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása illetve elfogyasztása, vetélkedők, bábozás, Montessori és szabad játékok következnek.

A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek, játszhatnak Montessori eszközeink széles kínálatával is. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

Ráhangoló videó

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum