Pliccs-Placcs kreatív alkotótábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Igazi művészlélek vagy? Akkor ez a Te táborod! Egy héten át festünk, pöttyözünk, maszatolunk, ujjal, ecsettel, dugóval, kézzel, lábbal, nyomkodunk szivaccsal. Minden nap mesélünk, és azt a mesét használjuk fel a kézműveskedéshez. Különböző különleges technikákkal kísérletezünk, és tábor végén közös nagy kiállítást rendezünk!
 

A 2018. nyári tábor témája az érzelmek és színek. A részletes tematika itt olvasható.

Napirendünk és ellátás: Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint kisebb kirándulásokat teszünk a környéken (Czakó utcai sportpálya, Tabán, tematikus játszóterek). Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek. A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink igen széles kínálatával. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

2018. július 30-augusztus 3.

Ára: 33 000 Fét

Videók

   

   

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum