Pörgő-Forgó tánctábor

Bilimbo Naphegyen, 4-8 éveseknek

A hét folyamán játékos módon ismerkedünk meg a modern- és kortárstánc alapjaival. Felfedezzük, hogy milyen sok új, izgalmas dologra vagyunk képesek a testrészeinket használva. Megtanulunk úgy mozogni, táncolni, hogy közben különböző vicces módon együttműködünk a társunkkal. Jobbnál jobb zenékre kis koreográfiákat, mozdulatsorokat alkotunk közösen minden nap. A táncos napok fő célja, hogy öröm legyen a közös mozgás, jól érezzük magunkat a bőrünk alatt!

Mozdulatsorokat, alapelemeket tanulunk, a gyerekek saját elképzeléseiket, mozdulataikat is felhasználva. Nagy hangsúlyt fektetünk majd az improvizációra. A mozgásos improvizációs gyakorlatok során bizonyos szabályokat, instrukciókat követve élhetik át a gyerekek az önkifejezést, érzelmek kifejezését. Napról napra egyre bonyolultabb, izgalmasabb táncos gyakorlatokkal ismerkedünk meg.
Nagy szerepe lesz a társakkal együtt történő közös mozgásnak is. Ezek a gyakorlatok a társas élmény, közös öröm mellett fejlesztik a gyerekek szociális kapcsolatait, nyitottságukat egymás felé.

Öltözet: kényelmes, mocorgásra alkalmas ruhadarabok!​​​​​​

2020. június 29. - július 3.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Ráhangoló videók

   

   

   


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum